сряда, 25 юни 2014 г.

85 "вдъхновяващи" пернишки учители ще бъдат наградени

Време е за награждаването в конкурса "Учителят, който ме вдъхновява 2014", който се организира от Перник на Младите и Община Перник. Измина доста време, но резултатите бяха повече от очакваните. Вдъхновяващите учители от конкурса са 85!

Това е едно невероятна бройка, а тя съвпадна точно с това, че Перник чества 85 години от както е обявен за град. Именно заради това организаторите решихме да слеем двете събития в едно. Така награждаването на учителите ще се случи на 26 Юни от 20:00ч. пред Двореца на културата на официална церемония, когато и ще бъде изтеглен ученикът, който ще получи награда - велосипед.

Над 140 са учениците, които са номинирали свои учители от над 12 училища. Първите 3-ма учителя ще получат специални награди, а всички други грамоти. Наградите вече са подготвени, така че остава да присъстваме на 26 Юни от 20:00 часа пред Двореца на културата, за да видим кои са учителите от конкурса, които най-добре мотивират своите ученици.

С малко вътрешна тайна можем да ви съобщим, че самото събитие няма да бъде "обикновено", защото организаторите от Община Перник са поканили специални участници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар